Policie pátrá po totožnosti ženy, kterou na Mělnicku srazil vlak

Křivenice (Mělnicko) 4. ledna (ČTK) – Policisté pátrají po totožnosti ženy, kterou u obce Křivenice na Mělnicku srazil na Silvestra vlak. Bylo jí kolem 50 let, měla špatný chrup a zřejmě byla majitelkou psa, informovala dnes mluvčí mělnické policie Markéta Johnová.

Ženu srazil vlak jedoucí ze stanice Dolní Beřkovice směrem do Ústí nad Labem 31. prosince kolem 18:45. Žena byla vysoká 160 centimetrů, měla hubenou postavu a hnědé, nakrátko střižené vlasy. Lidé by ji mohli poznat podle velmi špatného chrupu, při úsměvu mohl být vidět instalovaný zubní čep místo zubu nebo mohla mít na čepu instalovaný zubní implantát.

„Žena byla oblečená do modrých zánovních džínsů s bílým koženkovým širokým páskem a sponou ze žlutého kovu, černé zateplené bundy s kapucí a umělým kožešinovým lemem. Pod bundou měla šedý svetr s ozdobnými kamínky našitými v oblasti dekoltu, na nohou sportovní obuv typu Prestige. Na krku nosila řetízek z bílého kovu bez přívěsku,“ popsala mluvčí.

Na místě nehody byla nalezena vínová kabelka, brýle s černobílými obroučkami, pletená čepice tmavé barvy, papírová nákupní taška Billa a další drobnosti. „Podle nalezených sáčků na psí exkrementy se dá usuzovat, že by mohla být majitelkou psa,“ doplnila mluvčí.

Policisté žádají občany, kteří by měli informace k totožnosti ženy, aby je neprodleně sdělili mělnickým kriminalistům na telefonním čísle 606 691 243 nebo 974 876 614. Volat mohou i na bezplatnou linku 158.

sbe hj