Mělnický Pegas 2018

Chtěla bych vás, vážení a milí čtenáři, co nejsrdečněji pozvat na slavnostní vyhlášení výsledků 24. ročníku celostátní literární soutěže „Mělnický Pegas 2018“, které se uskuteční v sobotu 13. října tohoto roku od deseti hodin dopoledne v Masarykově kulturním domě v Mělníku.

Součástí slavnostního vyhodnocení soutěže bude kulturní program, ve kterém svou autorskou poezii představí Eva Hrubá za doprovodu Lída Žemberyové. Těšit se můžete i na tradiční slovo předsedy poroty v podání Jaroslava Schnercha a recitaci oceněných prací. Verše vítězných autorů budou recitovat Pavel Malák a Alena Krtilová. Dozvíte se také, kdo z letošních 74 účastníků soutěže vyhrál a seznámíte se rovněž s tím, komu byl udělen titul „Osobnost Pegasu“ za celoživotní práci pro mělnický literární klub Pegas.

Před začátkem akce a o přestávce si budete moci též zakoupit tisky z produkce mělnického literárního klubu – především pak sborníček vítězných prací z letošního ročníku soutěže a literární sborník členů klubu ke stému výročí založení naší republiky. | jistě nebudou chybět ani samostatné básnické sbírky členů Pegasu i ostatních zúčastněných autorů i autorek.

-jč-