OKÉNKO STAROSTY: Společně pokračujeme dál

Vážení občané,

komunální volby se pomalu blíží, 5. a 6. října rozhodnete o novém složení zastupitelstva a o starostovi města Mělníka.

Těchto voleb se v našem městě zúčastní devět politických subjektů, každý z nich Vám bude slibovat vše, co budete chtít slyšet nebo co je právě napadne.

Volební seskupení „Mé Město“ nechce vést negativní kampaň vůči svým politickým konkurentům, jsem přesvědčen, že v této společnosti je nenávisti, agresivity, útoků a lží už dost.

Volební seskupení „Mé Město“ nabízí jedinou věc, a to dokončení všech pro město významných investic, jako je revitalizace náměstí Karla IV., včetně výstavby nového multifunkčního obytného komplexu, výstavbu kanalizace ve Vehlovicích, zahájení II. etapy obchvatu města a rekonstrukci a výstavbu nových sportovišť, jako je zimní stadion, plavecký bazén, ale i vytvoření víceúčelového areálu na Podolí.

„Mé Město“ je schopno tyto akce zahájit a ukončit, protože nepatří mezi politické subjekty a ty politiky, kteří si před volbami nasliní a zvednou prst a čekají, odkud vítr fouká, aniž by věděli, zda jsou schopni tyto sliby naplnit.

Proto „Mé Město“ stojí po čtyřech letech znovu před Vámi a chce, abychom společně pokračovali ve zvelebování města Mělníka. Čeká nás mnoho práce a pouze s Vaší pomocí to společně dokážeme.